Image head

Geld Win Spellen


Geld winnen met spellen spelen is super om te doen. Naast dat je een hoop plezier beleeft aan het spelen van online games. Maak je ook kans op echte prijzen, de jackpot en andere geldprijzen. Het aanbod van geld spelletjes is echt enorm. Naast de bekende arcade games zijn er ook geld kansspelen, puzzelspelletjes, actiegames en de nodige kaartspellen. Hieronder informeren we echter alleen over gamesites die spellen aanbieden die je ook op je computer tegenkomt zoals Mahjong, Klaverjassen en andere populaire pc-games die je individueel speelt, met een echte tegenstander of in een toernooi.

Verder zullen we wat uitleg geven over de tien populairste games die online gespeeld worden. Deze kun je in je eentje spelen of tegen anderen 1 op 1 of in een toernooi waarbij de hoogste score er vandoor gaat met de prijzenpot.

gameduell

Gameduell

Waardering: Waardering Waardering Waardering Waardering

Klik hier en Speel!

Speel tegen echte tegenstanders en maak kans op geld prijsjes. Er zijn kaart en bordspellen, actiespelletjes en denkspellen. Soms zijn er gratis spellen om speelbonus te verdienen.

Om te kunnen spelen moet je eerst een accountje aanmaken. Maar dat wordt beloond met 10 euro speelgeld. Dit spelersgeld kun je binnen 6 maanden opmaken. Helaas kun je met dit geld niks winnen.

Leuke is wel dat je weet hoe sterk of zwak je tegenstander is. Omdat de speelsterkte wordt weergegeven. Dit is echter geen garantie dat iemand ook je speeluitdaging aanneemt.

zigiz-gratis-spelen

ZigiZ

Waardering: Waardering Waardering

Klik hier en Speel!

Op Zigiz vind je allerlei leuke games zoals de bordspelen Mahjong en 5Dice. Kaartspellen zoals Spider Solitaire, Fun Towers, House of Cards of Four Fourteen voor Multiplayers.

Kun je puzzelspellen spelen zoals Bubble up, Junkyard Huzzle, Jewelmine of Qinga voor meerdere spelers. Deze speel je zowel op je computer als tablet en mobiel.

Wanneer jij je aanmeld ontvang je meteen 45 Real credits gratis om eerst mee te spelen. Maar ook zonder account kun je spelletjes spelen. Je hebt wel Flash nodig voor alle games.

Image gembly2

Gembly

Waardering: Waardering

Klik hier en Speel!

Op Gembly speel je niet alleen voor jackpot prijzen. Die meestal de inleg van alle spelers omvat. Maar je speelt ook voor echte prijzen.

Dit doe je d.m.v. tickets die je ontvangt na elk gespeeld spel. Als je een product ziet dat je graag wilt winnen. Dan lever je de gevraagde aantal tickets in voor die prijs en doe je mee aan de verloting.

Je kunt alle spellen online spelen zonder account. Maar dan kun je ook niets winnen. Wil je prijzen winnen dan verdubbeld Gembly je eerste inleg met 50%. Daarnaast zijn er nog een tal van bonusaanbiedingen.

uitleg-spelletjes-spelen

Spelregels 10 populaire games

Spelregels 1 : Solitaire : Stapel alle kaarten op volgorde beginnend met de aas van elk kleur. Om dit vlot te laten verlopen heb je een aantal kolommen waar je getrokken kaarten neer mag leggen in de kleur om en om. Zit de juiste kaart ertussen. Pak die weg en leg die op de aas, enz...

Spelregels 2 : 5dice : Is hetzelfde als Yahtzee. Je speelt met een scoreformulier en vijf dobbelstenen. Je dient een aantal combinaties en punten te kunnen wegstrepen. Lukt het jou alle combinaties snel en aquraat te gooien dan kun je prijzen winnen.

Spelregels 3 : Spider Solitaire : De regels om Spider Solitaire verschillen niet zoveel van de gewone variant. Echter speel je dit spel met 2 kaartspellen. Je legt dus aan bij totaal 8 azen in schoppen, harten, klaver, ruiten kaarten.

Spelregels 4 : Bumble Tumble : Bij het spelletje Bumble Tumble ga je online honingdruppels op kleur sorteren. Waarbij deze dan verdwijnen en je punten geven. Je kunt het vergelijken met een soort Tetris waarbij je blokjes en bepaalde vormen in elkaar moet laten vallen waardoor de onderste rijen verdwijnen.

Spelregels 5 : Qinga : Qinga is een puzzelspel waarbij je slangen van dobbelstenen probeert weg te spelen door combinaties te maken. Met een katapult schiet je dobbelstenen naar de slang. Als deze kleiner wordt en verdwijnt dan krijg je punten.

uitleg-spelletjes-spelen

Spelregels 10 populaire games

Spelregels 6 : Mahjong : Is van oorsprong een chinees stenenspel die op elkaar gestapeld liggen in verschillende configuraties. De bedoeling is dat je steeds 2 dezelfde stenen tegen elkaar afklikt waardoor je berg stenen minder wordt. Beetje verstand van het aantal stenen is wel handig. Zodat je strategisch je berg steentjes kunt afbouwen.

Spelregels 7 : Klaverjassen : Wordt door vier spelers gespeeld in paren van twee en wordt gespeeld met 23 piketkaarten van 7 en hoger. Je start met 8 kaarten en moet meer dan de helft van de punten behalen met totaal 16 spelletjes die je speelt met Klaverjassen.

Spelregels 8 : Rummi : Rummikub speel je met blokjes waarop cijferreeksen en gekleurde nummers staan. De bedoeling is slimme combinaties te maken die je veel punten opleveren. Je hebt hier enig tactisch inzicht nodig wil je de hoogste score halen.

Spelregels 9 : jackpotspelen : Bij een jackpotspel heb je een vaste start- en sluitingstijd. Dit kan een paar uur zijn tot een paar dagen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Het gaat erom dat je de hoogste score haalt. Elke keer dat je speelt, moet je ook inleggen. Hierdoor zal de jackpot alleen maar toenemen.

Spelregels 10 : Tournamentspellen : Tournamentspel start als het spelerslimiet is bereikt. De geldprijs die je kunt winnen is afhankelijk van de inzet van de spelers. Hoe hoger de inzet hoe beter de prijzen zijn. Ook hier geldt dat je de high score moet halen.


Copyright © sinds 2010 - WinGids.be | Info : WinGids.be | Disclaimer | Linkpartners