Image head

Geld winnen met Winacties

 

Maak kans op geldprijzen door mee te doen met een winactie of wedstrijd. Voordeel hiervan is dat je geen eigen geld nodig hebt om te winnen. Wel moet je er tijd insteken. Want wil je in de prijzen vallen, dan zul je aan veel wedstrijden mee moeten doen. Er zijn speciale wedstrijden en winacties voor België en er zijn Nederlandse prijsvragen die ook toegankelijk zijn voor Belgische deelnemers.


Wil je gratis prijzen winnen? Dan is dit je kans. Hieronder verwijzen we naar een paar winwebsites die wij de moeite waard vinden en waar het wedstrijdaanbod groot is. Pak je kans en maak kans op de mooiste prijzen.

Dewedstrijden.be

Dewedstrijden.be

Waardering: Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering

Klik hier!

Dewedstrijden.be is een Belgische prijsvragensite. Je vindt er alleen winacties speciaal voor Belgische inwoners. Er zijn tal van prijsvraagrubrieken.

Populaire rubrieken zijn natuurlijk de geldwedstrijden, spelletjes die een prijs verloten of entreetickets voor cinema en films, festivals en evenementen.

Maar ook leuk zijn de muziek winacties waar je de nieuwste cd-albums wint of doe mee met Facebook wedstrijden. Win een wedstrijd waar boeken worden verloot of zelfs zijn er acties voor de jongere en de kleinere surfertjes.

gratisvoorvrouwenbe

Gratisvoorvrouwen.be

Waardering: Waardering Waardering Waardering Waardering

Klik hier!

Wie op zoek is naar leuke acties voor vrouwen. Zou hier terecht kunnen. Naast dat je prijzen en geldprijzen kunt winnen met wedstrijden. Kun je ook gratis proefmonstertjes en beautyspullen aanvragen.

Gratis voor vrouwen is niet echt een plek waar je veel geld winacties vindt. Maar we vinden het toch de moeite waard om deze te benoemen omdat er in België niet zoveel leuke websites zijn voor de dames.

Wil je eens iets anders dan de gewone standaard wedstrijden overzicht. Neem hier eens een kijkje.

Image geld winnen

Gratisgeldwinnen.be

Waardering: Waardering Waardering Waardering

Klik Hier!

Zoek je een simpel overzicht met geld winacties. Dan kun je terecht bij Gratis Geld Winnen. je vindt hier naast de nodige geld spelletjes ook wedstrijden waar je gratis geldprijzen kunt winnen.

De opzet van de pagina is simpel en is alleen een overzicht van links. Je hoeft dus niet eerst door lappen tekst te graven om te zien wat voor soort winactie het is.

Er staat duidelijk wat voor soort prijs er wordt verloot en daarbij wat je moet doen in de omschrijving. Verder wordt de website vermeldt. Zodat je weet waar je terecht komt.

facebook-winacties

Tips om winacties te winnen

Tip 1 : Gebruik je social media om prijzen te winnen. Bijna dagelijks zijn er op Facebook, Twitter en Pinterest winacties te vinden. Als je diverse social media accounts hebt dan kun je overal aan meedoen.

Tip 2 : Like een bericht op Facebook. Soms kun je al prijsjes winnen door alleen al een bericht te liken. Dit is een simpele prijzenactie maar kan je wel snel heel veel leuke producten opleveren.

Tip 3 : Schrijf een reactie op een Facebook post. Dit is erg leuk om te doen en maakt het in de wacht slepen van gratis spulletjes meteen een stuk interactiever. Zorg dat je origineel bent en opvalt. Vertel iets persoonlijks maar zorg wel dat je privacy niet in de problemen komt.

Tip 4 : Plaats een foto van jezelf met ..... Heb jij nog een te gekke foto van jezelf met je huisdier, je kind op een speciale plaats of stik je in de vakantiefoto's van de meest bijzondere plekjes. Kijk dan of je kunt voldoen aan de fotopost wedstrijd en daarmee kans maakt.

Tip 5 : Geef feedback op een artikel. Als je gevraagd wordt om feedback te geven op een artikel waarmee je in de prijzen kunt vallen. Zorg dan ook echt dat je feedback klopt met er in het artikel is geschreven. Geef echt je mening wat je ergens van vindt en duimen maar dat jij de winnaar wordt.

facebook-winacties

Tips om winacties te winnen

Tip 6 : Geef je top 3 van muziekhits op. Heel wat radiostations draaien regelmatig top hitlijsten van rock, klassiek of dancemuziek. Zo'n toplijst kan natuurlijk alleen worden samengesteld door stemmers. Dus stem op jouw favoriete hits en win.

Tip 7 : Doe in december mee met adventskalenders. In de maand december komen heel wat bedrijven en merken met een kerstkalender online. Elke dag kun je dan een vakje openen met een nieuwe winactie of wedstrijdquiz. Als je elke dag meedoet win je leuke kerstprijzen.

Tip 8 : Download de kleurplaat of bouwplaat. Ben je creatief dan kun je meedoen aan knutselwedstrijden. De bedoeling is dat je die zo mooi mogelijk maakt en daarna upload of foto ervan op Facebook zet en laat zien wat je er van gemaakt hebt.

Tip 9 : Nomineer iemand. Zie je een leuke prijs voor je familie of vrienden en staat erbij nomineer. Meldt dan snel iemand aan die jij deze prijs gunt. Extra leuk is de verrassing als deze persoon dan ook de prijs ontvangt.

Tip 10 : Lees altijd de deelnemersvoorwaarden. Wat voor winacties er ook zijn. Je moet altijd goed lezen wat je precies moet doen en of er geen addertje onder het gras zit in de kleine lettertjes. Want soms zit je vast aan een abonnement of begin je opeens heel veel sms'jes te ontvangen tegen betaling. Dus lees en let goed op!


Copyright © sinds 2010 - WinGids.be | Info : WinGids.be | Disclaimer | Linkpartners